vrijdag 13 februari 2015

Mini dino

Vandaag was het dikketruiendag op school.
Er was geen carnavalsoutfit vereist; enkel een versierde trui.
Stiekem was ik wel blij dat het verkleden beperkt bleef. Ik heb bij velen al prachtige outfits zien passeren de laatste dagen, maar ik weet niet of ik mezelf zou kunnen motiveren om iets te maken dat dan misschien maar 1x wordt aangedaan.De dinotrui had ik al langer gespot en toen onze kleuter begin deze week zelf over dino's begon was de keuze vrij snel gemaakt.
Ik nam de kaptrui uit SVDHZ1 als basis en volgde voor de rest de handleiding van Eva.
De 'garnituur' liet ik wel achterwege omdat ik het simpelweg liever zie zonder en ik had ook mijn twijfels over de 'sterkte' van de tandjes in fleece. Het is de bedoeling dat de trui nog gedragen wordt na vandaag en ik had schrik dat de tandjes zouden gaan rafelen of opkrullen bij het wassen.

Als extra afwerking heb ik de kap en de zak vooraan gevoerd.Ons kleutertje was in de wolken; hij liep vanmorgen al brullend zijn klasje binnen. :-)Patroon: Kaptrui - SVDHZ
Stof: Den Depot

1 opmerking:

  1. Dat ik deze nog niet eerder zag! Hij is geweldig! Ook zonder oogjes, poten en tanden heel erg dino. Maar ik kan je geruststellen: de vier kleuterjongens die ik al van dinosaurussen voorzag hielden de tandjes allemaal heel en proper :)

    BeantwoordenVerwijderen