donderdag 26 maart 2015

Workshop Atelier Assemblé

Vorige week eindigde de workshop die ik aan het volgen was bij Atelier Assemblé, waarvan ik jullie nu eindelijk het resultaat kan tonen. :-)

Atelier Assemblé bestaat uit 2 dames die hun eigen collecties ontwerpen en daarnaast ook kledij op maat maken. Hun collectie is retro-getint en tegelijk heel klassevol en onderscheid zich vooral door hun stoffenkeuzes.
Ik was eerlijk gezegd nog nooit bij hen binnen geweest, maar ik kende hun werk wel. Vooral hun kindercollectie vond ik altijd al heel inspirerend.Nu kun je jezelf dus ook in real life door hen laten inspireren, want ze zijn gestart met het aanbieden van naaisessies. Het opzet is dat je een reeks uitkiest volgens gewenste dag en gewenst model en gedurende 4 sessies wordt het gekozen model dan samen uitgewerkt.
Je krijgt niet alleen de begeleiding, maar mag tegelijk gebruik maken van hun atelier, hun stoffen en fournituren.
Echt; ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel!Wij waren slechts met drie tijdens onze workshop en werden begeleid door Machteld. (toffe madam) Het kleine groepje en het feit dat de reeks 's avonds doorging, zorgde voor een heel gezellige en ontspannen sfeer.

Ik koos voor de Nellie Blouse, een eenvoudig topje met enkele heel mooie details.
De stof is er eentje uit hun voorraad. Ik nam waarschijnlijk de duurste crêpe die ze hadden liggen (of course); we zullen maar denken dat dat bloesje nooit zo schoon ging geweest zijn met een goedkoop stofje. ;-)


Ik heb het patroon nu liggen en er volgen zeker nog Nelliekes! (En beter vroeg dan laat, vooraleer ik vergeet hoe dat ding in elkaar wordt gestoken).

Mochten jullie nu ook heel veel zin gekregen hebben om een workshop te volgen bij Atelier Assemblé, maar je vindt niet meteen een datum/model die je ligt; er komen waarschijnlijk nog nieuwe reeksen. (Ik denk er zelf aan om mij later nog eens in te schrijven voor een ander model)En nu kijk ik heel hard uit naar zaterdag om hopelijk velen van jullie te ontmoeten op de Blogameetup!1 opmerking:

  1. Waw die is supermooi! Ik had ook al gekeken of ik niet kon aansluiten bij de workshops, maar de dagen vielen slecht uit.

    BeantwoordenVerwijderen