maandag 4 augustus 2014

Geranium dress voor Clara

Afgelopen zaterdag was er een geboortefeestje voor Clara en zoals dat hier altijd gaat, schoot ik hiervoor pas vrijdagavond in actie. In mijn zoektocht naar een snelklaar, ritsloos patroontje, kwam ik bij de Geranium dress.
Dit keer geen frulletjes aan de schouders, maar een eenvoudig aangeknipt mouwtje. De opgenaaide zakjes konden er wel nog net vanaf. :-)
Om het geheel toch iets extra te geven, naaide ik 2 lusjes aan het bovenstukje en maakte ik een lintje van biais om er door te steken.

Het stofje is er terug eentje van mijn gewonnen give-away.
Ik ben mezelf aan het verplichten om bij komende projectjes zo veel mogelijk stofjes en fournituren uit mijn voorraad te kiezen. Pas dan is het toegestaan om mijn bankkaart terug boven te halen.
Dit stofje van Soft Cactus leek mij gelukkig perfect voor Clara (en haar mama ;-) ).Patroon: Geranium dress - Made by Rae
Stof: Little Daisy - Groen - Soft Cactus


Om duidelijk te maken dat het kleedje zelfgemaakt was, hing ik een label aan 1 van de knoopjes met een stempel die ik hier vond.
Binnenkort wil ik hiervoor ook graag eigen naamlabels gaan gebruiken.
Mochten jullie tips hebben omtrent het laten maken van geweven innaailabels, laat maar komen!
Voor grote broer kocht ik een boek van Tom Schamp. Wij kregen zelf dit boek cadeau bij de geboorte van onze jongste zoon en het wordt hier vaak uit het boekenrek gehaald bij het slapengaan .
De illustraties en kleuren zijn prachtig en het boek kan op oneindig veel verschillende manieren bekeken/gelezen worden.
Een aanrader!Geen opmerkingen:

Een reactie posten